China Het Bed van de metaalpijp fabrikant

Co. van het het ijzerbed van China Bazhou Jingyi, Ltd

Nieuws

September 18, 2019

Het Jingyimeubilair onderwijst u hoe te om een dubbel ijzerbed te kiezen dat u aanpast

: Het originele materiaal van het dubbele ijzerbed wordt gemaakt van het koolstofstaal van uitstekende kwaliteit.

 

Twee: Het bed van het dubbel-laagijzer ondergaat roestverwijdering, het ontvetten en het phosphating behandeling tijdens het productieproces om het doel van roestpreventie te bereiken.

 

Drie: De oppervlakte van het ijzerbed keurt het het onderdompelen proces goed. Het het ijzerbed heeft van ons bedrijf milieubescherming certificatie overgegaan, zodat is het gewaarborgd in termen van milieubescherming.

 

Vier: De structuur van het ijzerbed omvat hoofdzakelijk schroefconsolidatie en directe toevoeging. Het type van schroefconsolidatie gebruikt schroeven en noten om het bedhoofd en het bedkader te consolideren; het directe toevoegingstype moet een vierkante groef op het bedhoofd installeren. Er is een vierkante kolom op de kaderkolom, enkel tussenvoegsel de vierkante kolom in de vierkante groef om het materiaal te voltooien.

 

Vijf: De classificatie van de bedden van het dubbel-laagijzer kan in hoekstaalbedden, de ronde bedden van het buisijzer en de vierkante bedden van het buisijzer worden verdeeld.

 

Zes: De bedden van het dubbel-laagijzer die wij vaak omvatten hoekstaalbedden, hoofdzakelijk de ronde bedden van het buisijzer en de vierkante bedden van het buisijzer hebben vervaardigd. De kleuren zijn hoofdzakelijk grijs en wit, en de dikte van de staalpijp is dikker. Dikker het ijzerbed, groter de sterkte.
 

Contactgegevens